sobota, 19 kwietnia 2014

Najurodzinowszego i konkurs

Kuchnia Tygryska świętuje dziś drugie urodziny. Bardzo się cieszę, że tyle osób tu zagląda i że chce Wam się zostawiać komentarze. Nic bardziej nie cieszy niż świadomość, że to co robię może się komuś przydać. 

W związku z tym konkurs. Nagród będzie kilka, jeszcze nie wiem dokładnie co, ale coś pomocnego w karmieniu maluchów. Na pewno mam do rozdania łyżeczki zmieniające kolor pod wpływem ciepła Tommee Tippee, mata przyssawkowa do miseczek i butelka do karmienia tejże firmy. Co trzeba zrobić? wystarczy powiedzieć który przepis lubicie najbardziej (wy lub Wasze pociechy). Na komentarze czekam do czwartku 24 Kwietnia do godz 20.00. 


5 komentarzy:

  1. Oczywiście mięciutkie, wypchane po brzegi owocami jagodzianki. I co ważne biorę do łapki i lecę dalej się bawić :)
    http://kuchniatygryska.blogspot.fi/2013/06/puszyste-jagodzianki.html
    Pozdrawiam serdecznie
    Justyna

    OdpowiedzUsuń
  2. Przede wszystkim gratuluję 2 Urodzin - oby tak dalej!!!!
    A ja uwielbiam Twoją jaglankę inaczej:
    http://kuchniatygryska.blogspot.com/2012/11/jaglanka-inaczej.html
    Fantastyczny przepis, z którego korzystałam już parę razy. Nie tylko bardzo bardzo zdrowy i smaczny, ale i efektowny.
    Uwielbiam taką zapiekaną kaszę jaglaną:)
    Pozdrawiam
    Aneta
    aneta.majchrzak@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. A my w sumie nie mamy ulubionego jednego przepisu, ale przyznam, że najbardziej przydawały mi się te początkowe przepisy z karmienia maluszka (i będą się nadal przydawać, bo drugi Młody Człowiek ma już 3 miesiące :) ). Bo niby proste rzeczy, ale na większość rozwiązań zaaferowana młoda mama może po prostu nie wpaść. Nie wiem już, które to dokładnie były, ale baaardzo przydały mi się dyniowe wskazówki, bo z dynią wcześniej nie miałam za wiele do czynienia.
    Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w dalszym blogowaniu, jesteśmy stałymi czytelnikami!
    Ania
    ankea (at) interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. A moja mała (20 mc-y) uwielbia Twoje "szybkie placuszki ze szpinakiem i indykiem". Są boskie, zdrowe, pyszne i szybkie do przygotowania. Robię je dla niej co najmniej raz w tygodniu, czasami mięso z indyka zastępuję kurczakiem.
    Mała zajada je z wielkim apetytem.
    Pozdrowionka
    Laura
    a763@gazeta.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. Zaniedbałam Was straszliwie (walcząc o średnią 4,5 niestety musiałam poczynic pewne ograniczenia) dlatego wszystkie 4 panie dostaną coś. Proszę o przesylanie adresow do wysylki na maila.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...