tag:blogger.com,1999:blog-5490675250950251228.post7631807712425927593..comments2023-06-30T13:11:05.089+02:00Comments on Kuchnia Tygryska: Szybkie Paluszki Rybne w Wieloziarnistej Panierce / Easy Fishfingers with Multigrain crumbswiolqnhttp://www.blogger.com/profile/06083286731005238024noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5490675250950251228.post-85428049801606208972020-09-09T21:00:17.873+02:002020-09-09T21:00:17.873+02:00Takiego dania jeszcze nigdy nie jadłam, ale jak na...Takiego dania jeszcze nigdy nie jadłam, ale jak najbardziej wygląda bardzo smakowicie. Muszę przyznać, że ja sobie chwalę dania z wędzonego na zimno łososia <a href="https://mowisalmon.pl/przepisy/losos-mowi-wedzony-na-zimno-z-sosem-z-ciemnego-piwa-papryczki-padron-patatas-bravas-i-gruszka-z-grilla/" rel="nofollow">https://mowisalmon.pl/przepisy/losos-mowi-wedzony-na-zimno-z-sosem-z-ciemnego-piwa-papryczki-padron-patatas-bravas-i-gruszka-z-grilla/</a> i z dodatkiem ciemnego piwa smakuje wręcz obłędnie.Anonymousnoreply@blogger.com